tag:blogger.com,1999:blog-4892051728712684062.post4482267413112439070..comments2023-09-02T11:22:53.354+02:00Comments on Kuchnia Doroty: Schab pieczony ze śliwkąKuchnia Dorotyhttp://www.blogger.com/profile/17204445261396846085noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4892051728712684062.post-80204952671984755252014-02-07T15:35:50.363+01:002014-02-07T15:35:50.363+01:00Zgadzam sie z tobaZgadzam sie z tobaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4892051728712684062.post-20175559365453280922014-01-31T13:29:13.101+01:002014-01-31T13:29:13.101+01:00Dziękuję, to prawda że na schabie tworzy się coś w...Dziękuję, to prawda że na schabie tworzy się coś w rodzaju warstwy przypraw. Daję dużo majeranku i papryki, które w trakcie upieczenia ciemnieją i stąd taka ,,skórka" która jest jednak miękka a nie spieczona. Kuchnia Dorotyhttps://www.blogger.com/profile/17204445261396846085noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4892051728712684062.post-14818796455229646422014-01-30T21:31:05.489+01:002014-01-30T21:31:05.489+01:00Chciałem tylko podkreślic, że bardzo ładnie wygląd...Chciałem tylko podkreślic, że bardzo ładnie wygląda. Zastanawia mnie kolor skórki bo pieczony w folii a tak ładnie wygląda. Ale pewnie to te przyprawy mają wpływ na taki jego wyglądMarekhttp://www.przyjemnegotowanie.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4892051728712684062.post-20476789571117092762013-03-28T11:10:22.737+01:002013-03-28T11:10:22.737+01:00Ilość przypraw zdecydowanie trzeba dopasować do sw...Ilość przypraw zdecydowanie trzeba dopasować do swoich upodobań, my lubimy słone potrawy, więc można zmniejszyć jej ilość :)Kuchnia Dorotyhttps://www.blogger.com/profile/17204445261396846085noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4892051728712684062.post-52941731066995729312013-03-27T22:28:07.478+01:002013-03-27T22:28:07.478+01:00Zrobiłem schab wg tego przepisu, wyszedł bardzo so...Zrobiłem schab wg tego przepisu, wyszedł bardzo soczysty i kruchy ale za słony. Wsypałem tylko jedną łyżeczkę w rozcięcie a i tak był za słony. 2 łyżeczki to stanowcza przesada.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4892051728712684062.post-31163598505415880782012-11-17T12:09:20.445+01:002012-11-17T12:09:20.445+01:00Bardzo ładnie wygląda i gratulacje za wybór "...Bardzo ładnie wygląda i gratulacje za wybór "materiału" delikatne przerosty ja robię bardzo podobnie ale nie używam rękawa<br />pozdrAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4892051728712684062.post-22245594781768011002012-04-12T20:19:56.504+02:002012-04-12T20:19:56.504+02:00Piękny, widać, że jest soczysty :)Piękny, widać, że jest soczysty :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12856504593881076815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4892051728712684062.post-87384688581522611872012-04-12T12:27:14.465+02:002012-04-12T12:27:14.465+02:00Ale pysznie wygląda :).Ale pysznie wygląda :).degustatorkahttp://www.cospysznego.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4892051728712684062.post-12368430415623102752012-04-12T11:07:12.534+02:002012-04-12T11:07:12.534+02:00Ooooo taki koniecznie muszę zrobić:)Ooooo taki koniecznie muszę zrobić:)Kuchnia Dorotyhttps://www.blogger.com/profile/17204445261396846085noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4892051728712684062.post-79912029836859726742012-04-12T10:48:15.301+02:002012-04-12T10:48:15.301+02:00luuuubię!
jeszcze do tego sos śliwkowy..na bazie c...luuuubię!<br />jeszcze do tego sos śliwkowy..na bazie czerwonego wina.Karmel-itkahttps://www.blogger.com/profile/04700945861115996139noreply@blogger.com